Maša

1

Zamislite kad ne bi postojao sat koji otkucava i podseća – VREME JE DA ODRASTEŠ?! Da se nije rodio onaj što je smislio zašto ćemo i kada ćemo se podsećati? Da toga prosto nema?!  Ali svake godine, baš u isti dan, on je tu da nas podseti da je vreme za drugare i drugarice da nam dođu, da nas obraduju nekim poklončićima, za mamina i tatina iznenađenja, za novu haljinu, cipelice, za šarene torte i kolače, mađioničare, čarobne karte, za zeca iz šešira, za bombone. Za rodost. Za smeh. Za nove želje.

Vreme je. Za Mašin 4. rođendan.

Put putujem ze Beograd, iščekujem da ih vidim jer znam da ih je mama Dragana spremila u neke šmensi krpice  po poslednjoj modi, da ih je doterala i uštirkala, namestila ih  da uskoče u moju sliku kojoj ćemo posle samo da dodamo ram. Znam da jeste, ovo nam nije prvo druženje.

U kući sve miriše na dolazak praznika, vidim pahuljice, Maša je snežna i bela, Nikola nosi leptir mašnu. Gledam ih i lako mi je da dodirnem svet čarolije, uopšte ne moram da zamišljam. Zato sam u njihovu sobu spustila čarobno nebo, začinila ga šljokicama i dodala još po koju pahulju.

7

6

8

9

10

11

12

14

15

16

17

18

19

20254

Maši sam za poklon spremila naslovnicu za album i jednu sliku koju će sigurno voleti jako jedan dan kad poraste. Sliku iz zemlje snova.  Rodjendansko slavlje, igru uz poslastice nastavljamo u Dreamlandu. Prenosim delić atmosfere, i tiho patim za tortom Snežane sa ukusom pravog eurokrema 🙂

fantazija1 2 3 4511 14 15 17 18 19 20 22 24 25 26 27 28 29 30 316 7 8 9 13 16

Advertisements

2 thoughts on “Maša

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s